Un polițist și un jandarm au fost atacați cu un pistol cu bile pe stradă de un șofer recalcitrant

206
Un polițist și un jandarm au fost atacați cu un pistol cu bile pe stradă de un șofer recalcitrant - mai29588800-1560599850.jpg

Articole recomandate

Focuri de armă în trafic pe o șosea din Gorj. Un șofer a tras cu pistolul spre un jandarm și un polițist după ce oamenii legii i-au cerut să se legitimeze.

Un tânăr de 28 de ani, din orașul Rovinari, este acuzat că a tras de două ori cu pistolul cu bile spre un polițist și un jandarm. S-a întâmplat sâmbătă pe Drumul European 79, în localitatea Drăguțești, după ce oamenii legii i-au cerut șoferului să se legitimeze.

"Au fost sesizați polițiștii de către o persoană că, pe Drumul European de la Drăguțești, există o persoană care vomita în mijlocul drumului și care s-a urcat într-o mașină. Urmare a apelului, un polițist și un jandarm s-au deplasat în acel loc, persoanei respective i s-au solicitat documentele. Acesta a refuzat și s-a adresat amenințător față de ei și a scos un pistol. Nu și-au dat seama nici polițistul, nici jandarmul că este un pistol cu bile, au fugit, a tras în ei, nu i-a nimerit, prima impresie a fost că este o armă de foc. Deși au scos armele, nu au tras. Când și-au dat seama că este un pistol cu bile, l-au imobilizat și nu li s-au produs leziuni traumatice, nu au fost loviți", a spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0321 secunde