Un pacient cu probleme psihice a sărit din ambulanță. A luat cu el și o foarfecă

141
Un pacient cu probleme psihice a sărit din ambulanță. A luat cu el și o foarfecă - ambulantasalvare11258940900-1571651203.jpg

Articole recomandate

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitatea doljeană Palilula, care era transportat cu ambulanța pentru a fi internat la un spital de psihiatrie din Craiova, a sărit din ambulanță, în zona Parcului Tineretului din Craiova, luând cu el și o foarfecă.


La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 6 Politie Craiova, care l-au imobilizat pe bărbat și apoi au însoțit ambulanța până la spital, unde acesta a fost internat.

În acest caz a fost demarată o anchetă pentru a se stabili cum a reușit bărbatul să sară din autospecială. Din primele cercetări, nicio persoană nu a fost rănită, bărbatul fiind găsit pe Bulevardul "Ilie Balaci", fiind imobilizat.


"Din verificările efectuate până în prezent, nicio persoană nu a fost rănită sau amenințată. Având în vedere aspectele constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor săvârșirii faptei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9511 secunde