UN NOU SCANDAL ÎN POLIȚIE: Un agent și-a bătut un coleg până i-a perforat plămânii

395
UN NOU SCANDAL ÎN POLIȚIE: Un agent și-a bătut un coleg până i-a perforat plămânii - politistibatutisiinjuratijpg1-1516197170.jpg

Articole recomandate

Incident șocant la petrecerea de bilanț a Poliției din Șimleu Silvaniei. Un agent de la ordine publică aproape că și-a omorât în bătaie un coleg și l-a abandonat într-un șant, relatează Graiul Sălajului. Procurorii au deschis dosar penal "pentru lovire și alte violențe", iar șeful IPJ Sălaj a cerut o anchetă internă.


Reprezentanții ISU Sălaj, la fel ca cei de la serviciul local de ambulanță, descriu o scenă de groază:


"Marti, 16 ianuarie, la ora 23.07, am fost sesizați de un cetățean care auzea gemete și strigături. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, care a găsit un bărbat într-un șanț din apropierea Cabanei Brădet din Șimleu.(...)", spun cei de la ISU.


Imediat după miezul nopții, agentul ajunge la UPU Zălau. 


"Bărbatul a suferit politraumatisme prin agresiune, traumatism cranio-facial, traumatism toracic cu pneumotorax - coaste rupte, iar aerul ieșea din plămân în interior. Pacientul era practic desfigurat", a declarat purtătorul de cuvânt de la Ambulanței Sălaj. În cele din urmă, medicii au decis transportarea victimei la Cluj Napoca. 


Spitalul Județean a refuzat să dea informații legate de starea polițistului Gaidos Mircea, pe motiv că este un dosar penal deschis în acest caz.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3749 secunde