UN NOU CAZ REVOLTĂTOR! Un profesor a fost bătut de elev

725
1
UN NOU CAZ REVOLTĂTOR! Un profesor a fost bătut de elev - zyz3ptu4mczoyxnopti1otg5mgjhmji2-1517565107.jpg
Un nou caz șocant s-a petrecut la o școală din România. Un elev de clasa a șasea și-a luat la bătaie profesorul și doar intervenția poliției l-a scăpat pe dascăl din mâinile agresorului.



Totul s-a petrecut în județul Dâmbovița. Elevul a mai făcut probleme și în trecut. Este extrem de violent, își bate colegii, iar mai nou, chiar și profesorii.

Scadalul a avut loc în sala de clasa. Elevul l-a îmbrâncit pe profesorul de biologie, iar apoi l-a luat la bătaie. Cadrele didactice i-au sărit în ajutor, însă nu l-au putut liniști pe elev. Au sunat la 112, iar la fața locului au sosit imediat polițiștii. Aceștia au reușit să-l scoată pe dascăl din mâinile elevului.

Cadrele didactice sunt revoltate și spun că băiatul ar fi trebuit să învețe la o școală specială, pentru copii cu dizabilități.


Băiatul este crecut de mamă și de bunică, iar acestea nu sunt de acord cu mutarea elevului deoarece spun că nu suferă de retard mintal și nu are de ce să se mute la o altă școală.

Între timp, băiatul a fost internat la un spital, iar medici încearcă să-l ajute. 



Comentează știrea

zoro
2 februarie 2018
Hai si cu comentariile

Sa dezbatem si acest subiect ma gandesc ca despre copilul sirian s-au scris atatea, mititelul de el nu era lasat sa-si sugrume colegii in joaca. Cand insa tot in joaca si-a luat-o pe spinare, a realizat ca bataia doare, a facut buba si a sarit mamica cu reclamatii. Ma intreb unde era aceeasi mamica atunci cand odrasla ei facea pe zmeul prin scoala ? Sau atunci avea drepturi, acum i-au fost incalcate ? Violenta in scoli este la ordinea zilei, se intampla mai multe decat sa spune sau se afla, si dupa cum se vede elevii au un aport semnificativ in aceste conflicte. O concluzie se desprinde, dezechilibrul emotional si educatia primita in familie par sa determine acest tip de comportament in randul copiilor. Frustrarile, lipsa de afectivitate, lipsa de educatie, indolenta, prea multe drepturi, prea putine responsabilitati, prea mult suflat in...cate si mai cate. Ce determina acesti copii sa devina atat de agresivi ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5242 secunde