Un nou caz de agresiune / POLIȚIST ÎN MISIUNE, LOVIT CU BÂTA ÎN CAP

549
Un nou caz de agresiune / POLIȚIST ÎN MISIUNE, LOVIT CU BÂTA ÎN CAP - politie77990400-1514704865.jpg

Articole recomandate

Încă un polițist a fost lovit în timpul unei misiuni. Potrivit România TV, s-a întâmplat în județul Bihor, în timp ce agentul intervenea la un scandal într-un restaurant. Polițistul a fost lovit cu o bâtă în cap și s-a ales cu traumatism cranian.

Scandalul a izbucnit într-un restaurant din satul bihorean Fegernicu Nou, comuna Sârbi, și a avut drept victimă și un polițist de la Secția 3 Biharea. Agentul s-a ales cu traumatism cranian și leziuni la nivelul picioarelor după ce a fost lovit de unul dintre scandalagiii pe care trebuia să-i potolească.

Agresorul este un tânăr de 22 de ani, care a luat o bâtă și l-a lovit peste cap pe polițist, iar apoi și peste picioare. Din fericire, însă, beat fiind, agresorul nu a avut prea multă forță, iar jandarmul a reușit să-l dezarmeze, timp în care polițistul și-a revenit și, ridicându-se de pe jos, l-a încătușat pe cel care l-a atacat.


"Din fericire, leziunile polițistului nu au necesitat internarea la spital. A avut un traumatism cranio - cerebral ușor și leziuni la nivelul membrelor inferioare", a declarat pentru ebihoreanul.ro, purtătorul de cuvânt al SMURD Bihor, dr. Alexandru Mateoc.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4247 secunde