Un mort și patru răniți, după ce o mașină s-a izbiut într-un gard

242
Un mort și patru răniți, după ce o mașină s-a izbiut într-un gard - accident-1512808802.jpg

Articole recomandate

Un bărbat a murit, iar alte patru au fost rănite, între care trei minori, după ce mașina în care se aflau s-a izbit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de gardul de beton al unei case, pe DJ 126, în comuna harghiteană Joseni.


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat că șoferul care a murit avea 31 de ani. Trei din cele patru persoane rănite sunt în stare gravă, scrie realitatea.net

"Șoferul a rămas încarcerat și a decedat. Două dintre persoanele rănite, două fete de 17 ani, cu traumatisme, au fost preluate de Ambulanțe, iar doi băieți, de 17 și 18 ani au fost preluați de SMURD. Băiatul de 17 ani a fost în stare de șoc. Inițial au fost duși la Spitalul din Gheorgheni, însă apoi, cei trei au fost transportați la Spiralul Județean de Urgență Miercurea Ciuc", a spus Alina Ciobotariu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, la rândul său, că accidentul s-a produs într-o curbă, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei.

"Accidentul s-a produs într-o curbă periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei. Șoferul a derapat și a părăsit carosabilul pe partea stângă a drumului, intrând în gardul de beton al unei case", a spus Gheorghe Filip.

Toate cele cinci persoane sunt din județul Harghita, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9633 secunde