UN MORT ȘI DOI RĂNIȚI, după ce mașina lor a căzut într-o râpă. Șoferul, căutat în continuare de polițiști

594
UN MORT ȘI DOI RĂNIȚI, după ce mașina lor a căzut într-o râpă. Șoferul, căutat în continuare de polițiști - masinainrapa-1514022526.jpg

Articole recomandate

Un tânăr a murit și alți doi sunt răniți, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat într-o râpă, în noaptea de vineri spre scrie romaniatv.net

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba, accidentul s-a produs pe raza orașului Câmpeni, zona Certege, iar autoturismul de teren în care se aflau cele patru persoane s-a răsturnat într-o râpă.

"Un tânăr de 28 de ani din Câmpeni, în timp ce conducea un autoturism pe un drum de câmp, s-a răsturnat într-o râpă, pe o distanță de 60-70 de metri, într-o zonă împădurită, iar autoturismul s-a oprit în niște arbori. În urma accidentului, un tânăr de 23 de ani, pasager in autoturism, a fost rănit grav și a decedat, iar doi tineri, ambii de 26 de ani, au fost răniți ușor. Potrivit declarațiilor celor doi tineri răniți ușor, după producerea accidentului, șoferul ar fi părăsit locul producerii lui. A fost căutat pe parcursul nopții, dar nu a fost găsit. Căutările au fost reluate în această dimineața (sâmbătă – n.r.)", potrivit IPJ Alba.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba, persoana care a murit s-a aflat, inițial, în stop cardio-respirator, însă medicii nu au putut face nimic pentru salvarea ei, din cauza leziunilor grave.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6743 secunde