Un medic român este acuzat că a agresat sexual 18 paciente

285
Un medic român este acuzat că a agresat sexual 18 paciente - medic-1579960440.jpg

Articole recomandate

Caz șocant în Franța. Un medic român este acuzat că a agresat sexual 18 paciente. Victimele aveau vârste cuprinse între 15 și 90 de ani. Explicația lui a fost de-a dreptul halucinantă. Le-a spus anchetatorilor că nu făcea decât să le controleze pe femei de cancer la sân.


Judecătorii din Franța au respins în data de 23 ianuarie solicitarea de eliberare a unui medic acuzat de agresiuni sexuale asupra pacienților, în zona Saint-Malo (vestul Franței), relateaza actu.fr.


Medicul român, recrutat în 2015 pentru a-și practica meseria într-un sat din zona Saint-Malo, se află în detenție încă din decembrie 2019, fiind suspectat de agresiune sexuală asupra mai multor pacienți, uneori foarte bătrâni. 


Potrivit anchetatorilor citați de stiridiaspora.ro, profitând de meseria sa, românul a recurs la gesturi total neadecvate. La sfârșitul anului 2019, o bătrână de 90 de ani a mers la poliție pentru a reclama că, în timpul unei examinări, medicul i-a cerut să-și dezlege sutienul, a mângâiat-o pe piept și i-a făcut complimente.


Cu doar o lună în urmă, o altă pacientă, în vârstă de 87 de ani, s-a plâns de un comportament similar al acestui medic. În alt caz, o tânără în vârstă de doar 15 ani s-a prezentat la medic pentru a obține o scutire de la orele de sport. Fata a povestit că a refuzat să-și scoată sutienul, după ce medicul i-a pipăit sânii în mod total nepotrivit. În total, sunt numai puțin de 18 reclamații la adresa medicului român, potrivit publicației franceze.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 24 Ianuarie 2020
Stire din Eveniment : Bărbat accidentat mortal pe carosabil
Pagina a fost generata in 0.8911 secunde