Un medic ginecolog a fost agresat de partenerul unei paciente

213
Un medic ginecolog a fost agresat de partenerul unei paciente - medic9253080016849500-1551858974.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din Galați au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe în cazul tânărului care în luna februarie a agresat un medic ginecolog pe holul unei clinici private. Același tânăr a fost amendat cu 1.500 de lei pentru tulburarea ordini și liniști publice.


Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Galați, comisar-șef Gabriela Costin, incidentul s-a produs pe 20 februarie. În jurul orei 9.40, un apel la 112 anunța că un tânăr a provocat un scandal pe holul unei clinici private.


"Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat un tânăr de 23 de ani care provocase scandal pe holurile unității. Acesta a fost sancționat contravențional. Ulterior, a fost depusă o plângere că bărbatul ar fi agresat un medic, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.Amenda a fost de 1.500 de lei și a fost aplicată pentru pentru tulburarea ordinii si liniștii publice.


Scandalul a pornit după ce tânărul și concubina lui i-ar fi cerut medicului o consultație, deși nu aveau programare. Medicul a acceptat și i-a permis tânărului să participe la consultație. În timpul controlului, bărbatul ar fi început să areseseze numeroase întrebări și să deranjeze medicul care i-a cerut să iasă din cabinet.


Bărbatul ar fi refuzat, motiv pentru care doctorul ar fi ieșit din cabinet pentru a-i cere asistentei de la recepție să cheme Poliția. Ulterior, tânărul a ieșit și l-a agresat pe ginecolog.


Un medic din Galați a postat pe Facebook imagini în care se vede cum un bărbat îl împinge în timp ce vociferează, evident extrem de nervos. Medicul cade și se lovește cu capul de un birou.


"Postarea este un strigăt despre comportamentul multor pacienți, ajungându-se și la aceste agresiuni fizice. Nu este teamă, ci revoltă", scrie doctorul, anunțând că a depus plângere. 


Sursa: News.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9247 secunde