Un jandarm a găsit două portofele în supermarket. Ce a făcut cu ele

297
Un jandarm a găsit două portofele în supermarket. Ce a făcut cu ele - unjadarmagasit-1553711302.jpg

Articole recomandate

O femeie și un bărbat din Medgidia și-au recuperat portofelele după ce, din neatenție, le-au uitat într-un supermarket, bunurile fiind observate și preluate de un jandarm aflat în timpul liber, la cumpărături.

Astfel, marți, 26 martie, în jurul orei 16, în timp ce se afla în afara orelor de program, plutonier major Sorin Petcu, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța – Detașamentul 7 Medgidia, a observat două portofele într-un supermarket din localitate. Subofițerul nu a stat pe gânduri și a început demersurile necesare în vederea găsirii persoanelor care le-au pierdut. După ce a reușit să-i identifice pe păgubiți, jandarmul le-a returnat portofelele în care se aflau documente de identitate, carduri bancare, precum și suma de 650 lei.

Femeia și bărbatul cu pricina au verificat bunurile returnate și au constatat că nu lipsește nimic, mulțumind totodată reprezentantului Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța pentru gestul firesc și spiritul civic de care a dat dovadă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2934 secunde