Un indian, sechestrat de doi români, a murit după a căzut de la etaj încercând să scape

824
Un indian, sechestrat de doi români, a murit după a căzut de la etaj încercând să scape - etaj1523713718-1526640559.jpg

Articole recomandate

Un cetățean indian, sechestrat de doi români, a murit după ce a încercat să scape. Victima a ieșit pe balconul locuinței în care se afla și a încercat să treacă prin exterior la o altă fereastră, context în care a căzut de la 14 metri. Cei doi bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.


Unul dintre bărbați este acuzat de tâlhărie și lipsire de libertate urmată de moartea victimei, iar al doilea de tâlhărie și lipsire de libertate în mod ilegal.


"Din probele administrate până în prezent, a rezultat că la data de 06.05.2018, după o racolare prealabilă, în locuința lor din București, sector 4, inculpații S.C.S. și M.G.A. au deposedat-o prin violență pe victima S.A.S., cetățean indian în vârstă de 23 de ani, de bunurile pe care aceasta le avea asupra sa, respectiv suma de 50 de lei și un port-document cu carduri. La un moment dat, inculpatul S.C.S. a ieșit din locuință pentru a cumpăra bunuri cu cardul sustras de la victimă, lăsându-l pe inculpatul M.G.A. să o păzească. La scurt timp, inculpatul S.C.S. a revenit, exact în momentul în care cetățeanul indian, profitând de faptul că în locuință rămăsese un singur agresor, a ripostat și a încercat să scape. Astfel, a ieșit în balconul locuinței și a încercat să treacă prin exterior la altă fereastră. În aceste împrejurări victima a căzut de la 14 metri înălțime, decedând câteva ore mai târziu", transmit procurorii printr-un comunicat de presă.


Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3888 secunde