Un elev la școala de poliție a imobilizat un suspect de înșelăciune prin metoda "Accidentul" și a recuperat 20.000 de lei

360
Un elev la școala de poliție a imobilizat un suspect de înșelăciune prin metoda

Articole recomandate

Un elev de la Școala de Agenți de Poliție Câmpina, aflat în timpul liber, a imobilizat, sâmbătă, un tânăr suspectat de înșelăciune prin metoda "Accidentul", de la care a fost recuperată suma de 20.000 de lei.


Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, Daniel Drăghici, care efectuează un stagiu de practică, a observat un tânăr de 16 ani despre care existau indicii că ar fi înșelat un piteștean de 74 de ani, potrivit Agerpres.

"Elevul se afla în fața blocului părții vătămate și a observat momentul în care aceasta preda un plic tânărului. Însoțit de un prieten, a urmărit suspectul care luase plicul și l-a imobilizat. Ulterior, telefonic, a solicitat sprijinul agenților Secției 2 Poliție Pitești", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, subcomisarul Mădălin Zamfir.

Conform aceleiași surse, de la suspect a fost recuperată suma de 20.000 de lei, despre care există indicii că a fost obținută prin săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Elevul urmează cursurile Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" de la Câmpina din luna ianuarie a acestui an și se află în practică la Poliția Ștefănești, scrie digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5503 secunde