Un dispozitiv explozibil, descoperit în apropierea locuinței din New York a miliardarului George Soros

126
Un dispozitiv explozibil, descoperit în apropierea locuinței din New York a miliardarului George Soros - 53c96de06da8111e3ae03a3f750563-1540278184.jpg

Articole recomandate

Un dispozitiv explozibil a fost găsit într-o cutie poștală în apropierea casei din New York a miliardarului american de origine ungară George Soros, care a devenit o țintă a criticilor militanților de dreapta în Statele Unite și în Europa de Est, potrivit ediției de luni a publicației The New York Times, care a citat surse ale poliției, relatează Reuters, preluată de Agerpres.

Autoritățile au răspuns apelului efectuat în jurul orei 15.45 de la domiciliu din Katonah, New York, în legătură cu găsirea unui pachet suspect, notează publicația citată.

"Un angajat al reședinței a deschis pachetul și a descoperit ceea ce părea a fi un dispozitiv explozibil", a menționat poliția pentru The New York Times.

Angajatul a dus pachetul într-o zonă împădurită și a sunat poliția. O echipă de geniști a sosit și a detonat dispozitivul, a declarat un oficialul de poliție. George Soros nu se afla la domiciliu în momentul găsirii pachetului suspect, precizează publicația citată, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9534 secunde