Un deținut ieșit cu "marea eliberare" și-a violat mama

461
Un deținut ieșit cu

Articole recomandate

Caz șocant în localitatea Izvoarele din județul Galați. Un fost deținut, eliberat pe legea recursului compensatoriu, și-a violat mama, o bătrână în vârstă de 75 ani. Bărbatul fusese condamnat pentru aceeași faptă în urmă cu mai bine de cinci ani. Potrivit statisticilor, șansele ca deținuții eliberați din închisori să recidiveze sunt de peste 40 la sută.

Secția 2 Poliție Rurală a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că bunica sa, în vârstă de 75 ani, din localitatea gălățeană Izvoarele, a fost violată. Polițiștii s-au deplasat la locuința femeii pentru a efectua cercetări și din declarațiile acesteia a reieșit faptul că ar fi fost violată de fiul său.

"La scurt timp, bărbatul de 49 ani a fost depistat pe raza localității, fiind condus la sediul Secției 2 Poliție Rurală, în vederea continuării cercetărilor. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și pentru a fi exeminată medico-legal", a declarat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Potrivit adevarul.ro, bărbatul, care în trecut a mai fost condamnat pentru o faptă similară și care a ieșise din închisoare în septembrie, după executarea pedepsei, a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță. A doua zi, el a fost prezentat magistrațior, care au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4373 secunde