Un copil de opt ani a murit după ce un zid din cărămidă s-a prăbușit peste el

127
Un copil de opt ani a murit după ce un zid din cărămidă s-a prăbușit peste el - 44d751114f98d572e1aab940cee7f15d-1540715216.jpg

Articole recomandate

Un băiețel de opt ani din județul Arad a murit, sâmbătă, după ce a fost surprins de un zid din cărămidă care s-a prăbușit, la o casă nelocuită a familiei. Băiatul a suferit răni grave și a fost preluat de un elicopter SMURD, însă a fost declarat decedat chiar în timpul zborului spre spital, scrie romaniatv.net

Incidentul a avut loc în localitatea arădeană Seleuș, unde familia copilului decedat deține o a doua casă, care este nelocuită. Băiețelul de opt ani și fratele său mai mic se jucau în curte, în momentul în care zidul din cărămidă al porții s-a prăbușit.

Cărămizile au căzut peste fratele mai mare, care a fost rănit grav și a fost scos dintre dărâmături de către tatăl său, aflat în curte în momentul cedării zidului.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Arad, Claudia Iuga, a declarat pentru News.ro că un elicopter SMURD l-a preluat pe băiețel în stop cardio-respirator, însă manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, iar decesul a fost declarat chiar în zbor.

Victima era elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială Seleuș.

Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4496 secunde