Un cioban atacat de urs a fost găsit mort. Animalul i-a mâncat o mână

332
Un cioban atacat de urs a fost găsit mort. Animalul i-a mâncat o mână - urs-1573303317.jpg

Articole recomandate

Un cioban din județul Mureș a fost găsit mort sâmbătă, la marginea unei păduri. Ciobanul de 63 de ani a plecat cu oile vineri și cel mai probabil a fost sfâșiat de un urs.


Polițiștii din orașul Târnaveni au fost sesizați sâmbătă, de către un cioban de la o stână din Cucerdea, că și-a găsit un coleg mort la marginea unei păduri dintre localitățile Cucerdea și Giuluș.


Trupul ciobanului are leziuni profunde cauzate în urma unui posibil atac de urs, în special în zona capului. O parte din mâna dreaptă a bărbatului a fost mâncată.


Polițiștii au identificat victima în persoana ciobanului de 63 de ani care a plecat de vineri seara de la stână cu oile și nu a mai revenit.


"Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târnăveni au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cioban la o stână din localitatea Cucerdea, cu privire la faptul că și-ar fi găsit un coleg decedat la marginea unei păduri dintre localitățile Cucerdea și Giuluș, iar acesta ar prezenta pe corp urme ale unui posibil atac de animal sălbatic. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind identificată ca fiind un bărbat de 63 de ani. Din primele cercetări efectuate, se pare că bărbatul, în seara zilei de 8 noiembrie, ar fi plecat de la stâna în cauză, cu oile și nu ar mai fi revenit", a arătat IPJ Mureș, într-un comunicat de presă.


"La fața locului s-au deplasat și polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, fiind de asemenea înștiințați și reprezentanți ai Gărzii Forestiere Brașov, Agenției de Mediu și Asociației de Vânătoare competente. În momentul de față, polițiștii efectuează cercetarea locului faptei, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii incidentului. Cadavrul bărbatului urmează a fi transportat la SML Târgu Mureș în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului", a precizat IPJ Mureș.


Cadavrul bărbatului va fi dus la S.M.L. Târgu-Mureș pentru necropsie și stabilirea cauzei decesului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6798 secunde