UN CAZ ȘOCANT TULBURĂ INTERNETUL! Câine împușcat pentru "amuzament" și lăsat să agonizeze

484
1
UN CAZ ȘOCANT TULBURĂ INTERNETUL! Câine împușcat pentru

Articole recomandate

Acte de barbarism crunt în localitatea clujeană Țaga. O cățelușă a fost împușcată, de mai multe ori de vânători și lăsată să agonizeze, scrie Someșanul.


Potrivit publicației, vinovați ar fi niște vânători care au tras în bietul animal fără apărare ca să ""se antreneze". L-au nimerit de mai multe ori în zona capului, dar și în spate, apoi l-au lăsat să agonizeze.

Incidentul brutal, petrecut duminică, a fost publicat pe rețelele de socializare, iar în scurt timp reprezentanții unei asociații pentru protecția animalelor din Dej au luat cățelușa și au dus-o la dispensar.

Legea vânătorii permite împușcarea câinilor sau pisicilor aflați pe terenuri de vânătoare, dar această operațiune se face de către "personalul de specialitate al gestionarului fondului cinegetic sau de vânători, cu ocazia acțiunilor organizate în acest scop, la care participă și personal de specialitate al gestionarului sau cu ocazia vânătorilor organizate.", dar acest fapt nu justifică și nu tolerează cruzimea față de animalele respective.

Între timp, iubitorii de animale și reprezentanți ai asociației pentru protecția animalelor au făcut sesizări la poliție. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional.



Comentează știrea

Dan
25 decembrie 2017
Salbatici!

LUMEA A TREIA IN EUROPA.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9078 secunde