Un bărbat și-a dat foc în fața blocului, după o ceartă cu iubita

362
Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Mioveni, județul Argeș, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență, azi după-amiază, după ce s-a stropit cu benzină și și-a dat foc în fața blocului unde locuiește, informează NewsIn.

Incidentul a avut loc într-un cartier din orașul Mioveni, în fața blocului unde bărbatul locuia împreună cu iubita lui, mai mare cu 10 ani decât el. Conform primelor informații, cei doi se aflau sub influența băuturilor alcoolice și, după o ceartă, femeia de 52 de ani a blocat ușa apartamentului și i-a interzis bărbatului să mai intre în locuință. Acesta a coborât în fața imobilului, și-a turnat benzină pe el și și-a dat foc.

Câteva persoane aflate în zonă au intervenit și au stins flăcările. Bărbatul a suferit arsuri la față și la mâini și a fost dus, cu o ambulanță, la Spitalul Județean Argeș, unde cadrele medicale vor stabili cât de grave sunt rănile.

Acesta este al doilea caz de autoincendiere care a avut loc în ultima lună în județul Argeș. În urmă cu o lună, un bărbat în vârstă de 51 de ani și-a dat foc în fața unui bloc din Pitești, sub privirile a zeci de locatari, după o ceartă cu concubina sa, fiind dus la spital în stare foarte gravă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 03 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Incendiu la Tortomanu
Pagina a fost generata in 1.7024 secunde