Un bărbat obliga o tânără să se prostitueze și să îi dea săptămânal 1.000 de euro pentru jocuri de noroc

295
Un bărbat obliga o tânără să se prostitueze și să îi dea săptămânal 1.000 de euro pentru jocuri de noroc - mascat600x400-1567437758.jpg

Articole recomandate

Un bărbat obliga o tânără să se prostitueze în apartamente închiriate în regim hotelier din Bacău și Tecuci și să îi dea săptămânal suma de 1.000 de euro, bani pe care îi juca la jocuri de noroc. Individul a fost arestat preventiv.


 
Potrivit unui comunicat transmis luni de DIICOT Serviciul Teritorial Bacău, bărbatul a fost reținut și apoi arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.


Procurorii au informații că, în perioada decembrie 2018 – august 2019, bărbatul ar fi indus în eroare și constrâns o tânără pe care a recrutat-o, transportat-o și adăpostit-o în diferite apartamente, închiriate în regim hotelier, din Bacău și Tecuci, precum și în alte locații, pentru a o obliga să se prostitueze.


"În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a constatat faptul că, inculpatul îi stabilea victimei programul de lucru, obținând din exploatarea acesteia aproximativ 1.000 euro/săptămână. În situația în care aceasta dorea să iasă de sub autoritatea inculpatului, era constrânsă prin acte de violență să-și continue activitatea. Sumele de bani obținute din exploatarea sexuală a persoanei vătămate erau folosite de către inculpat la jocuri de noroc sau alte activități. aproximativ 16.000 de euro", arată procurorii DIICOT.


 
În timpul percheziției la domiciliul individului, a fost găsită și victima.


Tribunalul Bacău a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3816 secunde