Un bărbat din București a încercat să mituiască un polițist

304
Un bărbat din București a încercat să mituiască un polițist - mitasursaweradiosfantugheorghe-1584051024.jpg

Articole de la același autor

Un polițist de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța a sesizat Serviciul Județean Anticorupție Constanța, cu privire la faptul că un cetățean român a încercat să îl mituiască, oferindu-i suma de 500 de lei pentru a nu-i fi întocmit un dosar penal. 
Bărbatul de 41 de ani, din București, fusese oprit pentru control, pe sensul de intrare în Portul Constanța, la poarta de acces nr. 7. La controlul documentelor, conducătorul auto a prezentat o asigurare RCA, care, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că este falsă. 


În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, iar după ce i-a fost comunicat acest lucru, bărbatul a încercat să-i ofere agentului constatator suma de 500 de lei, cu titlu de mită, pentru a nu lua măsuri legale. 


Ca urmare a acestui fapt, acestuia i-a fost întocmit dosar penal. Totodată, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța a dispus reținerea pentru 24 de ore, iar în urma prezentării în fata instanței de judecată, s-a dispus măsura controlului judiciar. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3901 secunde