Un bărbat a murit după o tamponare în lanț! Patru mașini implicate

193
Un bărbat a murit după o tamponare în lanț! Patru mașini implicate - smurd149448713315350186481539681-1540821224.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 52 de ani, din comuna Sălciua, județul Alba, a murit luni după o tamponare în lanț care a avut loc pe DN7, în zona localității Vețel, în accident fiind implicate trei autoturisme și o autoutilitară cu remorcă.

Potrivit polițiștilor, accidentul a fost generat de un bărbat de 43 de ani, din București, care conducea o autoutilitară cu remorcă de la Deva spre Ilia. Din cauza vitezei excesive, acesta a tamponat din spate un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din județul Bistrița Năsăud, pe care l-a proiectat în mașina din fața lui.

"După avarierea celor două autoturisme, autoutilitara a pătruns pe contrasens, unde a tamponat autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 52 de ani, din comuna Sălciua, județul Alba. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto de 52 de ani", a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, Bogdan Nițu.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală.

Accidentul de la Vețel este cel de-al treilea eveniment rutier produs luni în județul Hunedoara și soldat cu victime omenești. În cursul dimineții o femeie a murit după ce un autocar s-a răsturnat pe DN 7, pe raza comunei Tătărăști, iar câteva ore mai târziu un bărbat a decedat după s-a lovit cu mașina de parapeții unei treceri peste calea ferată, în comuna Baia de Criș, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0356 secunde