Un bărbat a murit după ce ar fi făcut infarct la volan și s-a răsturnat cu mașina în șanț

175
Un bărbat a murit după ce ar fi făcut infarct la volan și s-a răsturnat cu mașina în șanț - sant-1548248046.jpg
Un bărbat de 63 de ani a murit într-un accident de circulație care a avut loc miercuri pe raza localității Balșa, de lângă Orăștie, după ce mașina în care se afla a ieșit de pe drum și s-a răsturnat pe plafon în șanț, din primele informații medicii apreciind că victima ar fi suferit un infarct în timp ce conducea autoturismul.



În mașină se mai afla un bărbat de 70 de ani, însă acesta a scăpat nevătămat și a refuzat să fie transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare.

"Din primele date se pare că persoana decedată a suferit un infarct la volan și a pierdut controlul mașinii. Pacientul nu prezenta leziuni evidente care să-i cauzeze decesul. Din ceea ce declară pasagerul din mașină, victima s-ar fi plâns de dureri în piept", a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

În urma accidentului, la fața locului au intervenit pompierii militari din Orăștie, specializați în prim-ajutor și descarcerare și un echipaj al Ambulanței. Autoturismul a fost răsturnat pe plafon, iar ocupanții autovehiculului erau blocați în habitaclu.

În ciuda eforturilor depuse de echipajul Ambulanței pentru resuscitarea bărbatului de 63 de ani, acesta nu și-a revenit și a fost declarat decedat, scrie Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6739 secunde