Un bărbat a fost arestat după ce și-a violat soția și și-a abuzat cei șapte copii

269
Un bărbat a fost arestat după ce și-a violat soția și și-a abuzat cei șapte copii - viol-1567778927.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din Iași a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat că și-a violat în repetate rânduri soția, amenințând-o cu un cuțit. Pe cei șapte copii ai săi i-a abuzat sexual, dar i-a și lovit, înjurat, înfometat. Mai mult, bărbatul i-a obligat pe copii să fumeze și să consume băuturi alcoolice.
 
Potrivit procurorilor, procurorul specializat în instrumentarea cauzelor cu victime minore din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași a propus joi luarea măsurii arestării preventive față de un bărbat din Iași, căsătorit și tată a 7 copii minori, pentru viol, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului.


Propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași a fost admisă de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Iași.


"Inculpatul, de la nașterea fiecăruia dintre cei 7 copiii cu vârste cuprinse între 11 ani și 1 an, dar mai ales din toamna anului 2018 până în luna iulie 2019, în mod repetat, i-a lovit, înjurat, insultat, înfometat, i-a obligat pe rând să fumeze și să consume băuturi alcoolice, i-a amenințat cu cuțitul, și-a exhibat comportamentul sexual aberant, nu le-a asigurat condițiile de trai necesare și nici educația corespunzătoare, acțiuni care au pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală și morală a fiecăruia dintre copii, faptele întrunind elementele constitutive a 7 infracțiuni de rele tratamente aplicate minorului", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.


Bărbatul a fost supus unei expertize medico-legale psihiatrice, stabilindu-se că a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.


Cei 7 copii și mama lor au fost preluați de într-un centrul al Direcției de Asistență Socială.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9222 secunde