Un băiat de zece ani a căzut într-o groapă de șase metri

63

Articole recomandate

Un băiat de zece ani a căzut, marți, într-o groapă de aproape șase metri, pe șantierul unui centru de afaceri din Pitești, iar pompierii l-au scos și transportat la Spitalul de Pediatrie din municipiu, transmite Realitatea.net.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, victima este copilul unuia dintre muncitorii care ridicau un centru de afaceri în oraș, copilul mergând, marți, pe șantier, să-și viziteze tată. la un moment dat, băiatul a vrut să bea apă de la o țâșnitoare și a alunecat într-o groapă de aproape șase metri.

"La fața locului, s-a deplasat un echipaj de intervenție și o salvare a Serviciului de Ambulanță Județean Argeș, iar băiatul a fost scos rapid din groapă cu o nacelă a șantieriștilor, a fost așezat pe targă și transportat cu salvarea la spital. A suferit zgârieturi și leziuni ușoare la o primă evaluare medicală, era conștient copilul, dar urmează să fie investigat medical suplimentar la spital de către medici", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, lt.Mădălina Epure.

În prezent, copilul este la Spitalul de Pediatrie din Pitești, iar polițiștii și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care copilul a venit pe șantier și condițiile în care a avut loc accidentul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3889 secunde