Udrea, dezvăluiri despre relația cu Kovesi: Eu i-am dat genți și bijuterii

416
Udrea, dezvăluiri despre relația cu Kovesi: Eu i-am dat genți și bijuterii - elenaudrea37694400-1550526005.jpg

Articole recomandate

Elena Udrea a declarat la România TV că și Laura Codruța Kovesi ar trebui să beneficieze de același tratament la care a fost supusă și ea, să fie condamnată pentru luare de mită, în urma denunțului depus de Sebastian Ghiță.

Elena Udrea a spus la RomâniaTV că ea și Kovesi au mers la multe petreceri împreună. Traian Băsescu și George Maior erau cei care organizau evenimentele la care Kovesi și Udrea au petrecut.

"Dacă justiția e egală pentru toți, ea ar trebui să fie condamnată pentru luare de mită de la domnul Ghiță și să fie pusă să plătească contravaloarea transportului cu avionul a domnului Popa.

Nu știu ce făcea cu cadourile. A primit și blănuri, eu i-am dat genți scumpe și bijuterii. Nimeni nu a văzut-o nici cu blănurile, nici cu gențile. Nu e treaba mea ce făcea cu ele. Nu s-a întâmplat să îmi returneze vreunul dintre cadouri. Erau cadouri date cu ocazia unor sărbători, de iarnă sau altele. Am făcut sărbători împreună, în același loc. Au fost petreceri organizate de domnul Băsescu, de domnul Maior, la care au participat și Kovesi și Coldea.", a declarat Elena Udrea.

Fostul ministru a subliniat că gențile erau până în 200 de euro, iar ele erau oferite de Cocoș, însă de unele dintre achizițiile de cadouri se ocupa personal. Elena Udrea a mărturisit că aceste cadouri erau oferite cu ocazia diferitele sărbători pe care le făceau în același loc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7561 secunde