Udrea a răbufnit, după ce a fost trimisă în judecată pentru corupție: "Cum puii mei?"

516
Udrea a răbufnit, după ce a fost trimisă în judecată pentru corupție:

Articole recomandate

Procurorii DNA au trimis-o în judecată pe Elena Udrea într-un nou dosar în care este inculpată pentru instigare la luare de mită și spălare de bani, pentru anumite plăți efectuate în campania electorală din 2009. 


Într-o intervenție telefonică la B1TV, Elena Udrea a răbufnit în legătură cu noile acuzațiile pentru care va fi judecată, afirmând că nu înțele cum ajunge doar ea să fie cea inculpată pentru tot ce s-a întâmplat în partid.

"Există acestă lege (nr. cea privind finanțarea partidelor) pe care procurorii o ignoră, care spune clar că finanțarea în campanie de către persoane private sau firme care au un interes economic este contravenție. Dar dacă nu este așa și vrem neapărat să inculpăm politicieni, ia-i, frate, pe toți, că nu numai Udrea a participat la campanii electorale. Eu înțeleg că în țara asta cât există campanii în ultimii 10 ani unul singur a făcut asta, și ăla sunt eu. Cum, puii mei, se întâmplă chestia asta? Adică până la mine sau în paralel cu mine nu au mai fost lideri politici care să se ocupe de campanie?", a afirmat Elena Udrea, scrie b1.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4361 secunde