Turiștii de pe litoral, sfaturi de la polițiștii constănțeni

246
Turiștii de pe litoral,  sfaturi de la polițiștii constănțeni - turistii-1501775960.jpg
Polițiștii constănțeni, împreună cu jandarmi, voluntari ai Crucii Roșii, studenți din cadrul Universității Ovidius și specialiști ai Centrului Antidrog Constanța au continuat cea de-a doua ediție a campaniei "Siguranța ta, prioritatea noastră", în Mamaia, Năvodari, în tabăra de elevi de la 2 Mai, în stațiunea Eforie Nord, Tabăra "Luminița" și în Eforie Sud, în Centrul de Agrement "New Paradise". În cadrul acestei campanii se are în vedere asigurarea încrederii în forțele de ordine publică, acționându-se în special în vederea pregătirii și prevenirii antiinfracționale a populației.

Astfel, polițiștii au stat de vorbă cu turiștii care își petrec vacanța pe litoralul românesc, oferindu-le sfaturi și recomandări referitoare la prevenirea furturilor de pe plajă, din camerele de hotel, din auto și prevenirea disparițiilor de minori.

Acțiunile sunt înscrise în Programul național de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor și Programul național de prevenire a faptelor contra patrimoniului și în planul comun al autorităților pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică "Litoral 2017".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6559 secunde