TRIPLU ASASINAT! După ce a fost la mânăstire, un bărbat și-a măcelărit soția și copiii. Ce spun psihologii

722
TRIPLU ASASINAT! După ce a fost la mânăstire, un bărbat și-a măcelărit soția și copiii. Ce spun psihologii - crimadelabrasovprimadeclaratiein-1522219414.jpg

Articole recomandate

Un bărbat și-a ucis toată familia, într-o triplă crimă care a șocat Brașovul și o țară întreagă. După ce a fost mai întâi la mânăstire, în miez de noapte, când toți au adormit, a intrat peste ei și i-a înjunghiat; soția, de 42 de ani, fiica cea mare de 18 ani și băiatul cel mic de 13 ani.


Psihologii spun că este posibil ca bărbatul să fii avut o criză psihotică.

"Un astfel de comportament manifestat din senin și atât de violent ne poate face să credem că omul a suferit o criză psihotică. S-a ajuns aici probabil din cauza acumulării unor frustrări de-a lungul timpului, a unor probleme nerezolvate și poate neștiute de nimeni. Sunt persoane care par perfect normale, dar pot ascunde multe probleme, poate chiar și o depresie profundă.

Sunt multe persoane care au familie, au o stabilitate financiară și tot nu sunt fericiți. În timp, aceste nemulțumiri se acumulează și devin ca o bombă cu ceas. Inițial pacientul încearcă să își facă singur rău, iar dacă nu reușește, toată acea furie se poate îndrepta împotriva celor apropiați. Sunt multe cazuri studiate în psihologie când persoanele aparent normale și-au ucis apropiații. În acest caz, cel mai probabil se va face o expertiză psihiatrică care va putea arăta anumite probleme", spune psihologul Ana Maria Rușizan.


sursa informații: 3dots.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7848 secunde