Trimiși în judecată pentru DISTRUGEREA și golirea unui bancomat

215
Trimiși în judecată pentru DISTRUGEREA și golirea unui bancomat - 15iulieatmrechizitoriu-1594802753.jpg
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus trimiterea în judecată, în stare de deținere, a inculpatului N.C., recidivist, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, distrugere și nerespectarea regimului materiilor explozive, aflate în concurs;


Totodată s-a dispus trimiterea în judecată, într-o cauză separată, în stare de arest preventiv, a inculpatului C.G., cunoscut cu antecedente penale, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, distrugere și nerespectarea regimului materiilor explozive. Cei doi au fost trimiși în judecată pentru distrugerea unui bancomat și furtul a peste 65.000 de lei. 


"Probatoriul administrat în cauză a relevat, că inculpatul N.C., în noaptea de 25/26.02.2020, în jurul orelor 02:00, împreună cu inculpatul C.G., prin folosirea de materiale explozive, au provocat distrugeri la aparatul ATM aparținând CEC Bank, instalat pe peretele exterior al S.C. L.S. S.R.L. din comuna Lumina, iar datorită deflagrației, magazinul alimentar a suferit prejudicii prin distrugerea mai multor categorii de marfă și a unor obiecte și articole de mobilier din interior, pentru ca ulterior, autorii, în realizarea aceleiași rezoluții infracționale, prin spargerea geamului tip termopan al S.C. L.S. S.R.L. să pătrundă în interior și să sustragă din aparatul ATM două casete cu bani în care se afla suma totală de 65.110 lei, cauzând un prejudiciu în dauna CEC BANK în valoare de 117.721, 56 lei.


În cauză au fost instituite măsuri asiguratorii asupra sumei de 4.827 lei, în vederea recuperării pagubei produse prin infracțiunile săvârșite", au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6104 secunde