Trimis în judecată după ce l-a înjunghiat pe amicul care-i furase bani din buzunar!

245
Trimis în judecată după ce l-a înjunghiat pe amicul care-i furase bani din buzunar! - injunghieresursajp-1584981571.jpg

Articole de la același autor

Un constănțean de 35 de ani a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce, la începutul acestei luni, a înjunghiat un bărbat într-o scară de bloc din zona ICIL a municipiului Constanța.

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în seara zilei de 2 martie, în jurul orei 19.00, "pe fondul unui conflict spontan și a unor neînțelegeri anterioare, inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate C.D. mai multe lovituri cu un cuțit, în timp ce se aflau în scara blocului". Incidentul a pornit de la faptul că victima i-ar fi furat inculpatului, identificat ca fiind Daniel L., de 35 de ani, o sumă de bani din buzunar în urmă cu ceva vreme. Iar în ziua respectivă, când au fost amândoi invitați la un amic comun, inculpatul și-a adus aminte că a fost păgubit în trecut.

În urma loviturilor primite, "victima a suferit leziuni traumatice (plăgi înțepate-tăiate) ce necesită aproximativ 20 de zile de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viața în primejdie prin hemopneumotorax stâng, ceea ce a necesitat intervenție chirurgicală", au mai arătat anchetatorii.

Reamintim că inculpatul a aruncat cuțitul și a fugit, după comiterea faptei, fiind depistat de polițiști după câteva zile, iar în prezent, este arestat preventiv. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4943 secunde