Tribunalul Olt a prelungit mandatul de arestare preventivă a lui Gheorghe Dincă

142
Tribunalul Olt a prelungit mandatul de arestare preventivă a lui Gheorghe Dincă - mczoyxnopthinzfkytgymtiwmtg5ngiw-1568800898.jpg

Articole recomandate

După cele două zile de reconstituire, Gheorghe Dincă a fost dus, miercuri, în fața judecătorilor. Tribunalul Olt a dispus prelungirea mandatului de arestare preventivă a lui Gheorghe Dincă, inculpat pentru omor în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. 


Gheorghe Dincă va mai sta în arest preventiv până pe 24 octombrie, au decis, miercuri, judecătorii de la Tribunalul Olt.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Olt, judecătorul Florentina Stana, hotărârea instanței poate fi atacată cu apel, însă Dincă a anunțat că nu va formula contestație.

Procurorii DIICOT au anunțat că au reconstituit parțial, luni și marți, principalele momente ale infracțiunilor pe care le-ar fi comis Gheorghe Dincă, inculpat în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

"În zilele de 16 și 17.09.2019, procurorii DIICOT - Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară delegați în cauză, pe baza materialului probator administrat până în prezent, au procedat la reconstituirea parțială a activităților ce reprezintă elementul material al infracțiunilor cercetate în cauza denumită generic 'Caracal'. Activitățile întreprinse au vizat indicarea de către inculpatul Dincă Gheorghe a principalelor momente sub aspectul racolării, răpirii, adăpostirii, violării și uciderii celor două victime, precum și modalitatea și mijloacele comiterii infracțiunii de profanare de cadavre, în raport de aceleași două victime", se precizează în comunicatul DIICOT.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3765 secunde