Tren deraiat pe podul ce traversează bulevardul Brătianu

284
1

Articole de la același autor

Ieri, în jurul amiezii, un tren cu vagoane tip cisternă a deraiat, pe podul feroviar care traversează bulevardul I.C. Brătianu. La fața locului au intervenit pompierii ISU "Dobrogea", care au asigurat măsurile de prevenire și stingere a unui eventual incendiu. Din fericire, vagoanele erau goale și aparțineau operatorului privat Tehnotrans.

"CFR SA informează că două vagoane din compunerea unui tren de marfă au deraiat la intrare în stația Constanța Mărfuri, stație aflată pe secția neinteroperabilă Palas - Cap Midia, administrată de gestionarul privat de infrastructură GFR. Menționăm faptul că pe secția Palas - Cap Midia nu circulă trenuri de călători. De asemenea, facem precizarea că CFR SA, administratorul infrastructurii feroviare publice, va asigura suportul tehnic necesar operațiunilor de intervenție, cu utilaj de mare tonaj pentru ridicarea și repunerea pe șină a celor două vagoane. Vagoanele deraiate erau goale", a declarat Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR SA. 

Comentează știrea

Sofer
19 martie 2018
De ce nu-i amendati pe cei de la GFR>

De ani de zile ne rupem masinile in pasajul de la Halta Traian care apartine de compania privata GFR si nimeni nu ne ajuta cu nimic .De ce autoritatile ni ii obliga pe cei de la GFR sa repare pasajul?Politia circulatiei iese la drumul mare cu RAR-ul si ardel pe tugurlan.Politia locala vrea si ea dreptul la amenzi .Taxa auto marita pluteste in aer.Locuri de parcare nu se amanajeaza,macar atata sa faca si autoritatile sa-i oblige pe astia sa-si repare pasajul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2373 secunde