Trei secții ale Penitenciarului Poarta Albă, evacuate!

322
Trei secții ale Penitenciarului Poarta Albă, evacuate! - poartaalba-1524407092.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Federației Sindicale din Administrația Națională a Penitenciarelor au anunțat că trei secții din cadrul Penitenciarului Poarta Albă au fost evacuate. Închisoarea din județul Constanța nu este singurul penitenciar din țară unde corpuri de clădiri sunt evacuate din motive de siguranță. 


"Discret, Administrația Națională a Penitenciarelor mai evacuează și alte corpuri de clădiri în alte penitenciare. Încă nu știm câte-s cu bulina roșie, dar la Penitenciarul Poartă Albă au fost evacuate trei secții mai mititele pentru că nu mai prezintă siguranță", afirmă reprezentanții Federației Sindicale din Administrația Națională a Penitenciarelor. 


Voci avizate afirmă că la finalul anului este posibil să se înregistreze o creștere negativă a locurilor din penitenciare pentru deținuți, iar în acest sens sindicaliștii îl acuză pe ministrul Tudorel Toader că ține blocate proiecte de modernizare a unor anumite penitenciare. 


"Batista pe care o ține pe țambal Tudorel Toader este una cât se poate de mare. Atât de mare încât acoperă câteva corpuri de clădire, vreo 20, care stau să se prăbușească prin diverse penitenciare", au mai precizat reprezentanții FSANP. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5237 secunde