Trei persoane, cercetate pentru contrabandă cu țigarete

210
Trei persoane, cercetate pentru contrabandă cu țigarete - treipersoanecontrabanda2-1594315616.jpg

Articole de la același autor

Trei persoane bănuite de contrabandă cu țigarete au fost reținute, în urma unei acțiuni a polițiștilor și procurorilor din Constanța. Pe parcursul anchetei, au fost ridicate 10.000.000 țigarete de contrabandă din Portul Constanța Sud Agigea.

În cursul zilei de miercuri, 8 iulie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime și procurorii DIICOT - ST Constanța au efectuat trei percheziții domiciliare, pe raza municipiului Constanța, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și contrabandă.

Activitățile s-au desfășurat în urma unui control efectuat în Portul Constanța Sud Agigea, la data de 24 mai 2020, când au fost descoperite 10.000.000 țigarete de contrabandă. La percheziții, polițiștii au identificat două laptop-uri, stickuri de stocare, șase telefoane mobile, cinci cartele SIM, resturi vegetale cu aspect de cannabis, două grindere, un cântar electric de precizie, 150 de euro și peste 4.600 de lei.

Trei persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime în vederea audierii, pe numele acestora luându-se măsura reținerii pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă Constanța și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile "Tomis" Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2728 secunde