Trei nave școală ucrainiene, escală în portul Constanța

232
Trei nave școală ucrainiene, escală în portul Constanța - nave-1566488315.jpg

Articole recomandate

În perioada 20-22 august, navele școală "Cigirin", "Smila" și "Nova Kakhovka", aparținând Forțelor Navale din Ucraina, au efectuat o escală în portul Constanța. 


Pe lângă membrii echipajelor, la bordul celor trei nave sunt ambarcați 79 de cadeți care se pregătesc în instituțiile militare de învățământ aparținând Forțelor Navale din Ucraina. Începând cu anul 2004, navele școală din Ucraina vin an de an în România, vizita acestora devenind deja o tradiție. 


Programul echipajelor celor trei nave școală a cuprins vizite la Academia Navală "Mircea cel Bătrân", Muzeul Național al Marinei Române și la diverse obiective istorice și turistice din orașul Constanța, informează Statul Major al Forțelor Navale. 


În cadrul întrevederilor dintre reprezentanții conducerii Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" și reprezentanții Academiei Navale din Ucraina au avut loc discuții referitoare la practicile de instruire și formare a cadeților militari, fiind identificate și diseminate domeniile concrete de cooperare între instituțiile militare de învățământ de marină partenere, respectiv strategiile de dezvoltare a activităților comune în cadrul programului DEEP-NATO (Defence Education Enhancement Programme).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6518 secunde