TREI FEMEI, UCISE DE GRIPĂ! Bilanțul crește alarmant

144
TREI FEMEI, UCISE DE GRIPĂ! Bilanțul crește alarmant - gripawereadio1550043341-1550572944.jpg

Articole recomandate

Alte trei femei, din județele Sibiu, Călărași și Ilfov, au murit din cauza gripei, numărul total al deceselor ajungând astfel la 138, anunță Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT). Una dintre femeile decedate nu era cunoscută cu alte afecțiuni și era vaccinată anti-gripal.


Potrivit CNSCBT, o femeie în vârstă de 68 de ani, din județul Sibiu, confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, a murit în 11 februarie. Ea nu era cunoscută anterior cu alte afecțiuni medicale și era vaccinată anti-gripal.

Un alt deces cauzat de gripă a fost confirmat la o femeie de 64 de ani, din județul Călărași. Aceasta a murit în 8 februarie și a fost confirmată infecția cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09. Femeia avea condiții medicale preexistente, dar nu era vaccinată anti-gripal.

O altă femeie, în vârstă de 81 de ani, din județul Ilfov, confirmată cu virus gripal tip A, nesubtipat, având condiții medicale preexistente, dar nevaccinată anti-gripal, a murit ân 16 februarie.

Ca urmare, numărul total al deceselor cauzate de gripă în acest sezon ajunge la 138.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2881 secunde