TREI COPII GRAV RĂNIȚI, DUPĂ CE O MAȘINĂ A DERAPAT

279
TREI COPII GRAV RĂNIȚI, DUPĂ CE O MAȘINĂ A DERAPAT - accidentmoeciu10068929400-1526971354.jpg

Articole recomandate

Accident grav cu 3 copii, după ce o mașină a derapat. Trei copii și un adult au fost răniți grav, în această dimineață, într-un accident produs la ieșire din Văleni către Măneciu, pe DN1A.


Trei copii și un adult au fost răniți grav, în această dimineață, într-un accident produs la ieșire din Văleni către Măneciu, pe DN1A.

O mașină în care se afla o femeie însoțită de un copil de un an s-a răsturnat. Ceilalți doi copii erau pietoni, se îndreptau spre școală și au fost acroșați de autoturismul scăpat de sub control. Traficul în zonă este blocat.

Copilul de 11 ani se află în stare foarte gravă, fiind în comă și intubat.

"În accidentul rutier au fost implicate un autoturism și 2 pietoni, sunt 4 victime. Unul dintre copii este în comă. Copiii au 7 și 11 ani, acesta din urmă aflându-se în stare gravă, inconstient, în comă, intubat de medici. Al doilea, un traumatism cranio-cerebral, la spital, micuțul de 1 an are hematom la cap, iar mama lui, care se afla la volan are un traumatism lombar", a declarat la Realitatea TV purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9139 secunde