Trei constănțeni, arestați pentru că au furat șase tone de grâu

208

Articole de la același autor

Polițiștii de la Transporturi au depistat și reținut trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar șase tone de grâu au fost confiscate.

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi și cei ai Postului de Poliție TF Constanța, în urma unei depistări în flagrant delict și a probatoriului administrat, au identificat trei persoane suspectate de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Două din cele trei persoane fuseseră surprinse sustrăgând aproximativ 6.000 de kg de grâu, dintr-un tren de marfă care tranzita zona Palas - Port Constanța.

"În urma verificărilor și a activităților informativ - operatice desfășurate, polițiștii constănțeni au reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, trei persoane bănuite de comiterea faptei, fiind vorba despre doi bărbați, în vârstă de 19, respectiv 30 de ani, și o femeie de 48 de ani. Cei trei au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a dispus pe numele acestora arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile", precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5125 secunde