Trei cetățeni străini, opriți la frontiera cu Bulgaria

175
Trei cetățeni străini, opriți la frontiera  cu Bulgaria - treicetatenistraini-1563209349.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în apropierea frontierei de stat, trei persoane, din Siria și Irak, care au încercat să intre ilegal în România din Republica Bulgaria, pe jos, pe la "frontiera verde".

Astfel, în cursul dimineții de duminică, 14 iulie, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Băneasa i-au observat pe cei trei mergând pe jos, în apropierea zonei de graniță. Deoarece persoanele în cauză nu își justificau prezența în zonă au fost duse la sediul Sectorului Poliției de Frontieră pentru cercetări.

"În cadrul verificărilor preliminare, a fost stabilit că persoanele în cauză sunt cetățeni din Siria și Irak, cu vârste cuprinse între 26 și 30 de ani. Aceștia au declarat că intenționau să ajungă într-un stat din vestul Europei. În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Totodată, au fost întreprinse demersurile necesare pentru punerea în aplicare a acordului de readmisie româno-bulgar, cei trei cetățeni fiind predați în cursul zilei de azi autorităților bulgare, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale", precizează reprezentanții Gărzii de Coastă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9031 secunde