Trei bărbați s-au ales cu dosar penal, după ce în mașina acestora au fost găsite animale braconate

205
Trei bărbați s-au ales cu dosar penal, după ce în mașina acestora au fost găsite animale braconate - puscavanatoare-1486472118.jpg

Articole recomandate

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție al județului Caraș - Severin, polițiștii municipiului Reșița au observat, marți dimineață, pe o stradă din oraș, un autoturism care avea caroseria plină de noroi și farurile stinse și l-au urmărit în trafic, reușind să îl blocheze pe strada Golului din municipiu.


"Polițiștii au identificat trei bărbați cu vârste cuprinse între 34 și 42 de ani, domiciliați în Reșița și Arad, iar în portbagajul autoturismului au depistat un exemplar de mistreț și un iepure de câmp, animale braconate într-o pădure din apropierea localității Biniș", se arată în comunicat.


La fața locului au venit și polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase care au găsit în autoturism și componentele unei arme de vânătoare, calibru 22 mm, ce aparținea unuia dintre bărbați. Acesta a recunoscut că arma a fost cumpărată din Franța și introdusă ilegal în țară, el neavând permis de port-armă.


Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele bărbaților, pentru braconaj cinegetic, uz de armă letală fără drept, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.


Arma, vânatul, cuțitele, sistemele de vedere pe timp de noapte și autoturismul au fost confiscate de polițiști.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Septembrie 2016
Stire din Eveniment : Vasile Blaga, audiat la DNA
Pagina a fost generata in 0.7469 secunde