"TREBUIA TU SĂ MERGI PE ȘINELE DE TREN...DE CE?! NU O SĂ TE UITĂM NICIODATĂ"

26920
6

Articole de la același autor

Vestea că Akan Mujdaba, elev în clasa a 12-a la Liceul Internațional de Informatică din Constanța a fost spulberat de un tren pe care nu l-a auzit venind, căci mergea pe calea ferată cu căștile în urechi, i-a îndurerat atât pe colegi, cât și pe cei care l-au cunoscut. Prietenii îl descriu cu cele mai calde cuvinte, iar mesajele de condoleanțe curg șiroaie pe pagina sa de Facebook.




"Trebuia tu să mergi pe șinele de tren. DE CEEE? Nu o să te uitam niciodată..."

"Dumnezeu să te odihnească în pace My Big Brother!";

"Doamne, nu cred! Dumnezeu să-l ierte!!";

"R.I.P prietene, ne-ai abandonat la o vârstă atât de fragedă.. Nu știu cu ce să încep, îmi erai ca un frate, ai fost o persoană extrem de treabă și foarte zâmbitor .. Astăzi s-a întamplat un foarte mare accident ... Trebuia tu să mergi pe șinele de tren. DE CEEE ? .. Sper ca Dumnezeu să te vegheze sau Allah cum e la tine.. O să îți duc dorul fratele meu Akan Mujdaba nu o să te uitam niciodata..";


Citește și "Akan Mujdaba era unul dintre liceenii valoroși, olimpic la fizică..."

"Nu îmi vine să cred că a plecat dintre noi la o vârstă atât de fragedă. Condoleanțe!"; 


"Doamne, și joi venise la școală și râdeam cu el. Dumnezeu să-l ierte";

" Jur că nu îmi vine sa cred! O să rămâi mereu viu pentru noi, jur că îmi pare sincer rău, cum era vorba aia 'Dumnezeu alege cele mai frumoase flori din gradină. Nu am cuvinte pt asemenea incident, asemenea nedreptate, pt că e o nedreptate pierderea unui om minunat, unui om ce mereu zâmbea.

Îmi aduc aminte când veneam de la școală și câte lucruri interesante vorbeam.

O sa mă gândesc mereu ca nu ai plecat ci doar ne-am despărțit la colt, unde eu mergeam acasă și tu la fel.";

"Ieri am stat cu el la băncuța până târziu și îmi explica de proiectul lui la fizică...chiar speram să-i iasă și l-am rugat să imi arate și mie filmare, chiar eram curios cum iese. Era un baiat de nota 10, cu zâmbetul pe buze....nu l-am văzut niciodata trist....nici măcar nu imi vine să cred.....te-ai dus prea devreme prietene..."

Sunt doar câteva dintre zecile de mesaje de condoleanțe postate pe pagina de Facebook a celui care va rămâne în amintirea colegilor un băiat bun, mereu cu zâmbetul pe buze...








Comentează știrea

Magda
29 februarie 2016
condoleante

Condoleante familiei,vorbele sunt de prisos in fata unei asemenea tragedii.Avea un viitor frumos,un tanar olimpic la fizica si mai presus de toate un om bun!

Alex
29 februarie 2016
Rip Akan!

Akan! De ce te-ai dus asa de repede? De ce Allah i-a oameni asa de repede? De ce? Nu te-am cunoscut foarte bine,dar,acele clipe pe care le-am petrecut cu tine au fost minunate prietene...erai o persoana de nota 10,ba chiar mai mult! Te rog,spunemi ca asta a fost o gluma si vino la NOI,la prieteni tai si la familia TA! Odihnestete in pace prietene!

Vali
29 februarie 2016
Akan

Condoleante.De ce oare el a trebuit sa fie mort?Ce cauta pe sinele de tren?De ce nu a asteptat satreaca trenul?Era un baiat minunat.Nu il cunosc prea bine dar de fiecare data cand il intalneam pe strada el era tot fericit nu a fost niciodata trist! Dar nu inteleg de ce Dumnezeu ii ia pe astia buni?

Răspuns la: condoleante
Adăugat de : Magda, 29 februarie 2016
Condoleante familiei,vorbele sunt de prisos in fata unei asemenea tragedii.Avea un viitor frumos,un tanar olimpic la fizica si mai presus de toate...
un tatar
29 februarie 2016
olimpic !?

Deci daca esti olimpic nu insemna automat ca esti si inteligent! Doar un retardat ar traversa calea ferata din valu extrem de circulata cu castile in urechi. Condoleante familiei!

olimpic la manuela
29 februarie 2016
corect

la 140kmh nici nu vezi cand vine trenul, iar tu umbli pe sina cu castile pe urechi. Fie esti sinucigas, fie oligofren.

trenul
1 martie 2016
am invins

selectia naturala continua.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.553 secunde