Tras la răspundere, după ce a fost prins cu pește la vânzare, pe stradă

190
Tras la răspundere, după ce a fost prins cu pește la vânzare, pe stradă - whatsappimage20181029at0728221-1540810473.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 28 octombrie a.c., ora 12.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanța, a surprins în apropierea Pieței Gorbaciov, o persoană care doreau să vândă personelor din zonă, 37,5 kilograme de pește, (caras) fără documente de proveniență a mărfii și nici autorizație de comercializare. În plus, peștele era vândut direct de pe stradă, din două cutii de plastic.

Celui în cauză i-a fost ridicată, în vederea confiscării, cantitatea de pește care ulterior a fost predată unei societăți autorizate, în vederea distrugerii.

Au fost întocmite actele de constatare pentru deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui, icrelor și produselor din pește, conform OUG 23/ 2008. Actele de constatare urmează a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

"Recomandăm cetățenilor să-și achiziționeze produsele numai de la unitățiile înregistrate și autorizate, nu de la cele de la colț de stradă, insalubre și improvizate. Dacă nu sunteți siguri că un vânzător a achiziționat produsele de la un distribuitor autorizat, cereți de la acesta informații despre sursa mărfurilor pe care ulterior le puteți verifica.", este apelul Jandarmeriei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6485 secunde