Transportatorii protestează! "Cerem Guvernului să renunțe la OUG pentru legalizarea pirateriei"

154
Transportatorii protestează!

Articole recomandate

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) protestează azi în Piața Victoriei față de intenția autorităților de a emite o Ordonanță de Urgență care, potrivit transportatorilor, ar menține pirateria în sector.



Potrivit COTAR, la protestul care se va desfășura în intervalul orar 6:00-18:00 în Piața Victoriei ar putea participa 5.000 de mașini.

"Cerem Guvernului să renunțe la OUG pentru legalizarea pirateriei în transportul rutier de persoane și nu înțelegem de ce un vicepremier îi asigură pe 'pirați' că le va rezolva problema prin OUG și explică necesitatea legiferării prin ordonanțe de urgență ca necesitate, motivând urgența prin faptul că președintele României trimite legile Parlamentului înapoi, pentru modificare. Daniel Suciu, ministru al Dezvoltării și vicepremier, a făcut declarații din care reiese că s-a ocupat direct de construirea cadrului legislativ pentru menținerea pe piață a platformelor care fac de mai mulți ani transport ilegal, neautorizat și nefiscalizat, iar protestul nostru este împotriva acestor practici care deja sunt la vedere", a declarat Teodor Peșteleu, președintele COTAR-CNTR- filiala Timiș, într-un comunicat remis marți AGERPRES.

În ultima lună, transportatorii au organizat mai multe proteste în capitală acuzând pirateria din sector, scrie Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4842 secunde