Vezi varianta desktop
Înapoi la ediţia de astăzi
Eveniment

Tragediile rutiere din Lazu și de pe strada Mircea puteau fi evitate? Poliția să anunțe vitezele Mercedesului și Audi-ului Q5!

Ştire online publicată Vineri, 12 Ianuarie 2018
de Sorin MIHALACHE
Citeste articolul
Culpa comuna
Imi place sa vad ca prostia uneori doare. Prostia se plateste in viata. Uneori chiar cu viata. Este simpla situatia. A platit cu viata o manevra negandita. Ea n`a respectat legea. El daca ar fi respecat legea ar fi lovit-o si ar fi fost el "victima" cu avarii. Dar si el a gresit, depasind viteza. Culpa comuna. Ea si-a ales cel mai prost moment sa fie proasta cand un alt prost si`a ales cel mai prost moment sa aibe o viteza normala in orice alta tara mai putin in codru` asta de Romania.
de la Aurash01
Pentru Costel si Cristi
Mai băieți, voi gândiți? Cum puteți spune ca e vina soferiței, când un dement vine cu peste 100 km/h din spate si o omoară in mașina? Nu contează ce mașina avea femeia, putea sa fie si pe un scuter. Descreieratului ăla e vinovat si va face pușcărie pentru omor. Înainte de a-mi da vreo replica cretina, rumegati problema mai bine....
de la Lucifer
ptr Gogu
Nea Gogu daca asta e numele tau sa sti ca asta ti-se potriveste . Asta cu viteza si infractori e o prostie ca si tine , Are dreptate domnul Cristi cand spune ca acea doamna conducea o panarama de masina . In opinia unora ca si tine durerea principala este ca acel pusti conducea o masina pe care multi dintre voi nu isi permit sa o viseze si pe voi invidia va face sa nu ganditi rational.........doamna cu Sandero vinovata 100% nu alti ca nu o protejat-o pe ea in trafic
de la Relu
pierderi
O sa spuneti ca viata nu are pret.......ok . Dar v-as intreba acea "tanti " care a schimbat banda de mers ca o ............. ar putea suporta toate cheltuielile adica combustibilul consumat de cele cateva sute de masini care au stat blocate in trafic si cele care au fost nevoiete sa ocoleasca doar ptr. ca ea nu a fost capabila sa conduca acea panarama de masina
de la Cristi
viteza
Cu tot respectul..............in afara faptului ca a condus cu viteza ce vrei sa ii reprosezi . S-a inregistrat victima in cealalta masina din cauza soferitei care a schimbat banda de mers ..........greseala este a ei .V-ati pus intrebarea cati alti soferi poate au tot franat sau au evitat in ultimul moment cu o astfel de soferita care nu stie sa conduca dar vrea .............
de la Costel
Surse
Mercedesul 170km/h, impactul a avut loc in jurul vitezei de 135-145km/h Pentru Q5-ul se estimeaza 120km/h momentul impactului.
de la Cartita
Legi foarte blande intr-o tara condusa de infractori !
Cu mai mult de 50 Km/h fata de limita legala , adica peste 100 in oras si 180 pe autostrada ...tentativa de omor si puscarie , iar daca s-a produs si un accident soldad cu deces minim 20 de ani de puscarie , daca esti si baut si deasemenea au vost victime ...puscarie pe viata ! Ia sa vedem .....scade sau creste procentul accidentelor grave ?
de la Gogu
pentru tine
Dle politist, multumesc pentru raspuns. Este mult mai detaliat si mult mai amanuntit decat cel primit pe cale oficiala. Si fiti linistit, ca stiam atributiunile fiecarei institutii, cum merge ancheta. Dar vitezele le cunoasteti, nu-i asa? :))) O sa le solicitam la parchet, sa vedem daca le si primim. Succes in activitate si la mai mare!
de la sorin mihalache
Accident cu morti
Nu politia intocmeste si stabileste raportul care constata viteza. Politia intocmeste un proces verbal cu ce gaseste la fata locului. Audiaza martorii si persoanele implicate, aduna probe dupa care un expert auto desmnat de judecatorie intocmeste raportul de expertiza constatatoare a votezei in urma masuratorilor la fata locului, a modului cum au ramas masinile dupa producerea accidentului, avariile suferite de autoturisme. Se mai aduna cateva documente oficiale dupa care in functie de cele constatate se incadreaza faptele se intocmeste un referatul cu propunere corespunzatoare si se inainteaza procurorului care ia decezia finala. Toate dosarele penale se inregistreaza la parchet si se efectueaza sub coordonarea procurorului care are respectiva unitate de politie in arondare. Asta pentru tine.
de la Pentru tine curiosule
Social Eveniment Sport
Cultură-Educație Politică Economie
Actual Fun Arhiva