Tragedie! Un tânăr de 18 ani a murit în urma unui accident produs de un bărbat fără permis

504
Tragedie! Un tânăr de 18 ani a murit în urma unui accident produs de un bărbat fără permis - deces-1570969063.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 18 ani a murit și trei persoane au fost rănite într-un accident rutier produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe DN 6, în afara comunei Drăghiceni, de un șofer în vârstă de 20 ani, fără permis și sub influența alcoolului, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.


"Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 6, în afara comunei Drăghiceni, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului, un tânăr de 18 ani a decedat. Alți trei pasageri au fost răniți și transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale", a spus Alexandra Dicu.


În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau cinci persoane.


În ajutorul victimelor au intervenit echipaje SMURD și de la Ambulanță.


"La sosirea echipajelor, autoturismul a fost găsit în afara carosabilului, iar cele cinci victime în afara acestuia. Pasagerul aflat pe scaunul din dreapta față, din municipiul Caracal, politraumatizat în urma accidentului, a fost găsit în stop cardio-respirator. Echipajele medicale au început imediat manevrele de resuscitare, dar fără rezultat favorabil, bărbatul fiind declarat decedat. La CPU Caracal au ajuns trei pacienți, o minoră, în vârstă de 17 ani, politraumatizată în urma accidentului rutier, un tânăr, în vârstă de 18 ani, cu traumatism cranio-facial și traumatism la membrul inferior drept și o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism la membrul superior stâng. Șoferul autoturismului nu prezenta urme vizibile de traumă și nu a necesitat îngrijiri medicale", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, Alin Băsășteanu.


Conducătorul auto nu avea permis și avea o concentrație de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Polițiștii fac cercetări pentru de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9962 secunde