TRAGEDIE! Un COPIL DE PATRU ANI a fost UCIS de câinele unchiului său

552
TRAGEDIE! Un COPIL DE PATRU ANI a fost UCIS de câinele unchiului său - 1280x720hti-1503352272.jpg

Articole recomandate

Un incident tragic s-a petrecut luni în Sighetu Marmației, acolo unde un copil de 4 ani a fost ucis de câinele unchiului său.

Unchiul copilului se întorsese de puțin timp din Italia și și-a adus și câinele cu el, un patruped rasa Amstaff, care, potrivit primelor informații, se pare că nici măcar nu este declarat în România.

Incidentul s-ar fi petrecut, scrie InfoMM.ro, după ce câinele ar fi sărit la gâtul copilului și i-ar fi secționat traheea și laringele. Un vecin a surprins momentul în care animalul târa corpul fără viață al copilului și a alertat imediat autoritățile.

Întreaga scenă, desprinsă parcă din filmele horror, s-a petrecut chiar în curtea gospodăriei în care locuia micuțul alături de bunici.

Ajunși la fața locului, medicii de pe ambulanță nu au putut face altceva decât să constate decesul copilului. Potrivit directorului medical al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș, Ioana Cătănă, copilul a decedat pe loc.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Proprietarul animalului, în vârstă de aproximativ 18 ani, a dispărut de la momentul tragediei, fiind căutat în present. Câinele care l-a ucis pe micuțul Luca a fost ridicat de un echipaj al Serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân din cadrul Primăriei Sighetu Marmației și urmează a fi eutanasiat, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8245 secunde