TRAGEDIE STRANIE! A scăpat viu dintr-un accident, dar a murit peste 5 minute lovit de mașină

461
TRAGEDIE STRANIE! A scăpat viu dintr-un accident, dar a murit peste 5 minute lovit de mașină - getimg72521700-1548233860.jpg

Articole recomandate

Un șofer a a ajuns cu mașina într-un parapet, însă după ce a coborât din automobil, a fost lovit mortal de un Volkswagen. Tragedia a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:00, pe traseul Ialoveni- Cimișlia, pe sectorul de drum dintre localitățile Sagaidac și Zloți, raionul Cimișlia.

Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Ialoveni, a declarat pentru Deschide.md că victima, un bărbat în vârstă de 63 de ani, originar din localitatea Baurci, Ciadîr-Lunga, se deplasa la volanul unui automobil de model Ford Fusion, când a pierdut controlul volanului, iar automobilul a ajuns într-un parapet.


"După impact, bărbatul a ieșit din habitaclu, pentru a vedea care este starea automobilului după accident, însă, din nefericire a fost lovit mortal de un microbuz de marca Volkswagen, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de de 33 de ani, originar din localitatea Băcioi, municipiul Chișinău.Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului", a precizat Vetcu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7517 secunde