Tragedie rutieră! Mașină urmărită de polițiști, implicată într-un accident. Un tânăr a murit

223
1
Tragedie rutieră! Mașină urmărită de polițiști, implicată într-un accident. Un tânăr a murit - masinapolitie696x467-1517137491.jpg

Articole recomandate

Un tânăr a decedat sâmbătă noaptea, în urma unui accident de circulație în Tihău, după ce șoferul mașinii în care acesta se afla a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat, în timp ce era urmărit de polițiști.


Bărbatul de 33 de ani, aflat la volanul autoturismului, a refuzat să oprească la semnalul agenților.

"Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că în noaptea de 27 spre 28 ianuarie, la ora 1,20, pe DN 1G, în localitatea Tihău, un bărbat de 33 de ani, din Sânmihaiu Almașului, conducea autoturismul pe direcția Bălan-Jibou. Într-o curbă la stânga, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma accidentului, pasagerul de pe locul din dreapta față, un adolescent de 18 ani, a fost rănit grav. Victima a fost transportată la spital pentru investigații, iar la scurt timp a decedat", a declarat duminică, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj, Maria Cristea.


Potrivit sursei citate, conducătorul auto a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind de 0,67 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Maria Cristea a adăugat faptul că, anterior producerii accidentului, autoturismului i-a fost făcut semnal regulamentar de oprire în localitatea Gâlgău Almașului, de către un echipaj de la siguranță publică, aflat în patrulare. Șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor, echipajul pornind în urmărirea acestuia. La momentul producerii accidentului, mașina era încă urmărită de echipajul de Poliție.

"Șoferului mașinii i se va întocmi dosar penal ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice", a precizat sursa citată.


Comentează știrea

Boeriu Catalin
30 ianuarie 2018
Daune accident

Pot ajuta la recuperarea daunelor pentru urmasii victimei de la RCA-ul vinovatului https://www.despagubirivictimeaccidenteauto.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1412 secunde