Tragedie pe șosea! O femeie a murit după ce un autoturism s-a izbit de un TIR

174
1
Tragedie pe șosea! O femeie a murit după ce un autoturism s-a izbit de un TIR - accidentarges10669600-1519551224.jpg

Articole recomandate

Tragedie pe șosea, duminică dimineață, între Pitești și Râmnicu Vâlcea. O femeie a murit și alte trei persoane au fost rănite, după ce șoferul unui autoturism a intrat într-un TIR, anunță centrul infotrafic.


Toate cele 4 victime, care se aflau în autoturism au rămas încarcerate după impact. Potrivit sursata.ro, era vorba de o familie care-și conducea fiica la facultate, iar al patrulea pasager era o colegă a tinerei.

La fața locului intervin polițiștii, dar și 3 ambulanțe ale SAJ, un echipaj SMURD, o autospeciala și un echipaj de descarcerare. Se pare că accidentul s-a produs dupa ce soferul ar fi pierdut controlul volanului si intr-o curba ar fi intrat intr-un TIR. Sotia soferului din Logan este in stare critica

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției anunță că în zona localității Cotmeana sunt încă restricții de circulație.


Comentează știrea

Cristian
25 februarie 2018
LUCRU LA DOMICILIU

Va oferim urgent lucru part-time: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected] sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3108 secunde