TRAGEDIE PE ȘOSEA! O persoană a decedat, alte două sunt rănite, în urma unui grav accident rutier

456
TRAGEDIE PE ȘOSEA! O persoană a decedat, alte două sunt rănite, în urma unui grav accident rutier - 4507944-1520513292.jpg

Articole recomandate

O persoană a murit și alte două au fost rănite în urma unui accident rutier produs joi pe DN 54A, în localitatea Gura Padinii, între un automobil și un autocamion, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, Alin Băsășteanu.

"Șoferul autoturismului implicat în accident a fost găsit decedat, prezenta leziuni la cap. În autoturism se mai aflau două femei care vor fi transportate la Spitalul Corabia. Femeile sunt conștiente. Șoferul autocamionului nu prezintă urme vizibile de traumă", a precizat Băsășteanu.

La intervenție s-au deplasat două echipaje de Ambulanță, un echipaj SMURD și un echipaj de descarcerare de la Garda Vișina.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt au precizat că accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței. Cele două autovehicule se deplasau în același sens, când autoturismul a intrat în autocamion. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5595 secunde